Οδηγίες Χρήσης Backup

Δημιουργία Backup

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των στοιχείων του web site σας, συμπεριλαμβανομένων βάσεων και αλληλογραφίας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Μπείτε στο DirectAdmin με το username και την password που σας έχουμε δώσει
 2. Κάντε κλικ στο domain στο οποίο θέλετε να διαχειριστείτε αν έχετε περισσότερα από ένα (ειδάλλως πηγαίνετε στο επόμενο βήμα).
 3. Κάτω από το Your Account πατήστε στο Create/Restore Backups
 4. Επιλέγξτε τα στοιχεία που θέλετε να αποθηκεύσετε στο αρχείο backup (συνήθως όλα) και πατάτε στο σχετικό κουμπί της φόρμας Create Backup.
 5. Μετά από λίγη ώρα ένα αρχείο θα έχει εμφανιστεί στο drop down μενού από το οποίο μπορείτε να επαναφέρετε όσα επιλέξατε όπως ήταν στην προκαθορισμένη στιγμή.

Αποθήκευση Αρχείων Backup

Αφού ακολουθήσατε τη διαδικασία δημιουργίας backup, εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το αρχείο το οποίο αποθηκεύτηκε αυτόματα στο φάκελο με την αναφορά backups του ftp σας.

Επαναφορά Backup

Για να επαναφέρετε ένα παλαιότερο backup του web site σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Μπείτε στο DirectAdmin με το username και την password που σας έχουμε δώσει
 2. Κάντε κλικ στο domain στο οποίο θέλετε να διαχειριστείτε αν έχετε περισσότερα από ένα (ειδάλλως πηγαίνετε στο επόμενο βήμα).
 3. Κάτω από το Your Account πατήστε στο Create/Restore Backups
 4. Επιλέγξτε το αρχείο backup κάτω από το Select a File to Restore
 5. Επιλέξτε όλα ή μόνο αυτά τα στοιχεία που χρειάζεται πραγματικά να επαναφέρετε
 6. Πατήστε μία φορά το Restore και περιμένετε όση ώρα χρειαστεί χωρίς να πατήσετε δεύτερη φορά ή να αλλάξετε σελίδα.
 7. Μετά από λίγη ώρα η επαναφορά θα έχει ολοκληρωθεί.

Σχετικά Άρθρα

customer holding virtual evaluation indicator rating low high client excellent evaluate satisfaction after use product service concept

Service Level Agreement

Το παρόν παράρτημα αναφερόμενο ως SLA ισχύει για όλες τις υπηρεσίες φιλοξενίας που παρέχει η Vistoweb και εγγυάται την σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία τους σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του πακέτου φιλοξενίας που έχετε επιλέξει.

woman sat with laptop paid with credit card cafe

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Viva η οποία μας παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών.

top view colored block with text google ads blue background

Google Ads

Ακόμη και αν έχετε ήδη εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google, η Vistoweb μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε νέο κοινό αυξάνοντας άμεσα τους πελάτες σας πληρώνοντας μόνο για εγγυημένα αποτελέσματα και πετυχαίνοντας τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του προϋπολογισμού σας.

smart contract data protection privacy policy concept man signing digital signature online business contract

Όροι Χρήσης Ιστότοπου

Εξερευνήστε τους όρους χρήσης της Vistoweb και μάθετε για τις προϋποθέσεις και τις κατευθυντήριες γραμμές που καθορίζουν την περιήγησή σας στον ιστότοπό και τις υπηρεσίες μας. Στη Vistoweb, διασφαλίζουμε την αξιοπιστία και τη νομιμότητα των ψηφιακών μας περιεχομένων.