Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η Vistoweb αναλαμβάνει την κατασκευή ενός επαγγελματικού και λειτουργικού web site που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

web design illustration

Κορυφαίoς Σχεδιασμός Web Site

Με την εξειδικευμένη ομάδα σχεδιαστών και προγραμματιστών μας, καθώς και με τα κορυφαία χαρακτηριστικά φιλοξενίας και ασφάλειας, δημιουργούμε προσαρμοσμένες λύσεις στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες. Η δέσμευσή μας για φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό και γρήγορους χρόνους φόρτωσης, διασφαλίζει ότι η σελίδα σας όχι μόνο φαίνεται υπέροχη, αλλά και θα αποδίδει τα βέλτιστα, με αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων και την υψηλότερη ικανοποίηση των πελατών σας.

Μοναδικός Σχεδιασμός

Εξατομικευμένος σχεδιασμός για το απόλυτο branding του e-site σας. Σύγχρονος και λειτουργικός σχεδιασμός για εξαιρετική εμπειρία πελατών.

Συμβατότητα με Κινητά

Σχεδιασμός βελτιστοποιημένο για κινητά και tablet συσκευές. Απογείώστε τις πωλήσεις σας ανεξαρτήτως συσκευής του χρήστη.

Φιλικό Περιβάλλον Χρήσης

Ένα ευανάγνωστο και εύχρηστο περιβάλλον για άψογη εμπειρία χρήστη που οδηγεί σε αύξηση των πωλήσεων και άριστα αποτελέσματα.

Σχεδιασμός με Στόχο τις Πωλήσεις

Στρατηγικά σχεδιασμένα στοιχεία για τη μεγιστοποίηση των πωλήσεων. Conversion rates που ξεπερνούν τον ανταγωνισμό και πετυχαίνουν τους στόχους σας.

Εξατομικευμένα Χαρακτηριστικά

Ειδικά χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Γρήγορος Χρόνος Φόρτωσης

Εντυπωσιακές εικόνες και γραφικά που βελτιώνουν το engagement.

Κορυφαίες Επιδόσεις Web Site

Στη Vistoweb, καταλαβαίνουμε ότι η ταχύτητα είναι ζωτικής σημασίας για τα web sites ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης και να αυξάνουν τις μετατροπές. Γι’ αυτό προσφέρουμε χαρακτηριστικά ταχύτητας αιχμής για να διασφαλίσουμε ότι το site σας είναι γρήγορο και αποτελεσματικό.

Γρήγοροι Servers

Οι διακομιστές μας υψηλής ταχύτητας εξασφαλίζουν γρήγορους χρόνους φόρτωσης σελίδων και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης για τους πελάτες σας.

Προηγμένη διαχείριση βάσεων δεδομένων

Η προηγμένη διαχείριση βάσεων δεδομένων μας εξασφαλίζει αποτελεσματική επεξεργασία και ανάκτηση δεδομένων, επιταχύνοντας την απόδοση του ιστότοπού σας.

Caching & Compression

Οι προηγμένες τεχνικές προσωρινής αποθήκευσης και συμπίεσης που διαθέτουμε βελτιστοποιούν τις επιδόσεις του ιστότοπού σας και ελαχιστοποιούν τους χρόνους φόρτωσης.

Ταχύτατοι Δίσκοι NVMe SSD

Για τη φιλοξενεία όλων των πακέτων χρησιμοποιούμε μόνο κορυφαίους δίσκους NVMe SSD που απογειώνουν τις επιδόσεις των υπηρεσιών μας και της σελίδας σας.

10 GBit/s uplink ανά server!

Κάθε διακομιστής μας συνδέεται απευθείας στο internet μέσω γραμμής 10 Gbit ανά δευτερόλεπτο παρέχοντας απίστευτες ταχύτητες και άμεση ανταπόκριση για τη σελίδα σας.

Αφιερωμένοι πόροι

Οι αποκλειστικοί μας πόροι εξασφαλίζουν σταθερή απόδοση, ακόμη και σε περιόδους υψηλής επισκεψιμότητας.

Κορυφαία Διαχείριση Web Site

Η Vistoweb προσφέρει εύκολη διαχείριση ιστοτόπων μέσω CMS. Η χωρίς προβλήματα προσέγγισή μας σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στο περιεχόμενο και την επιχείρησή σας, ενώ εμείς αναλαμβάνουμε τις τεχνικές πτυχές. Η ομάδα τεχνικών μας παρέχει συνεχή συντήρηση και ενημερώσεις για να διασφαλίσει τη βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια. Με το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον διαχείρησης και τα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά μας, η διαχείριση του ιστότοπού σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Εύκολη Διαχείριση Σελίδων

Προσθέστε, διαγράψτε ή επεξεργαστείτε σελίδες με ευκολία χρησιμοποιώντας το διαισθητικό ταμπλό του WordPress. Δεν απαιτούνται γνώσεις κωδικοποίησης.

Απλή Διαχείριση Εικόνων

Ανεβάστε, αλλάξτε το μέγεθος και εισάγετε εικόνες απευθείας στις σελίδες σας στο WordPress χρησιμοποιώντας τη φιλική προς το χρήστη βιβλιοθήκη πολυμέσων.

Συντήρηση Χωρίς Προβλήματα

Η Vistoweb αναλαμβάνει όλες τις ενημερώσεις και τη συντήρηση, αφήνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας.

Κορυφαία Ασφάλεια Web Site

Με πιστοποιημένα data centers και πλήρεις αντίγραφα ασφαλείας σε 7 διαφορετικές τοποθεσίες, τα δεδομένα σας είναι πάντα ασφαλή. Η προστασία DDoS και η προστασία μέσω firewall 2 επιπέδων εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία της σελίδας σας.

Fail Over Διεύθυνση IP

Σας παρέχουμε διεύθυνση IP η οποία σε περίπτωση προβλήματος, παραμένει ίδια και ακολουθεί το site σας, σε οποιαδήποτε θέση και αν το τοποθετήσουμε στο δίκτυό μας.

CloudLinux 64bit

Χρησιμοποιούμε το κορυφαίο λειτουργικό σύστημα Linux, ειδικά σχεδιασμένο για παρόχους φιλοξενίας, που προσφέρει κορυφαία ασφάλεια και την μεγαλύτερη αξιοπιστεία για το site σας.

Απεριόριστα Πιστοποιητικά SSL

Σας παρέχουμε δωρεάν απειόριστα πιστοποιητικά ασφαλείας SSL της Let’s Encrypt, για όλα τα domain, subdomain και τις υπηρεσίες που φιλοξενείτε μαζί μας

Smart Firewall 2 Επιπέδων

Παρέχουμε προστασία 2 επιπέδων μέσω hardware & software firewall τα οποία αυτόματα και χωρίς καμία δική σας παρέμβαση, μπλοκάρουν κάθε πιθανό κίνδυνο.

Πιστοποιημένα Data Centers

Το δίκτυό μας φιλοξενείται αποκλειστικά σε πιστοποιημένα με ISO 27001 data centers για την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων σας και όλων των συστημάτων μας.

Προστασία DDoS

Παρέχουμε κορυφαία προστασία από επιθέσεις distributed denial-of-service (DDoS) μέσω συστημάτων hardware & software που μπλοκάρουν αυτόματα τους εισβολείς.

7 Days Daily Backup

Διατηρούμε πλήρη αντίγραφα ασφαλείας όλων των πακέτων σας χωρίς δική σας ενέργεια σε 7 διαφορετικές τοποθεσίες και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς!

24/7/365 Monitoring

Ελέγχουμε δωρεάν και ακατάπαυστα κάθε ξεχωριστή υπηρεσία του site σας και παρεμβαίνουμε άμεσα σε οποιαδήποτε τεχνική η άλλη ανάγκη συνατήσουμε για εσάς.

24/7/365 Free Updates

Ενημερώνουμε αυτόματα το λειτουργικό σύστημα και όλες τις υπηρεσίες του συστήματος σας, όπως control panel, web server, ftp, mail server κτλ χωρίς καμία ενέργειά σας!

DirectAdmin Control Panel

Παρέχουμε δωρεάν το κορυφαίο εργαλείο διαχείρισης πακέτων φιλοξενίας της αγοράς, με την υψηλότερη ταχύτητα, αξιοπιστεία και ευκολία χρήσης για το site σας.

Ασφάλεια πληρωμών

Ασφαλείς και αξιόπιστες επιλογές πληρωμών για τους πελάτες σας με κρυπτογράφηση SSL και συμμόρφωση PCI. Ενισχύστε την εμπιστοσύνη των πελατών και αυξήστε τις μετατροπές.

Fully Managed

Παρέχουμε ότι χρειάζεστε για να λειτουργείτε το site σας, χωρίς να πληρώνετε επιπλέον άδειες για λειτουργικά, panel, firewall κτλ. και με τη συντήρηση του server, μέσα στην τιμή!

Σύγκριση Ανταγωνισμού

+50% Conversion Rates

Στη Vistoweb είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να βοηθάμε τις επιχειρήσεις να επιτυγχάνουν υψηλότερα ποσοστά μετατροπών (conversion rates), ξεπερνώντας τους ανταγωνιστές μας, κατά τουλάχιστον 50%.

Εμπιστευτείτε τη Vistoweb για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Vistoweb - 9,23%
Ανταγωνιστής - 6,14%
Ανταγωνιστής - 5,32%
Ανταγωνιστής - 4,25%
Μέσος Όρος - 2,97 %

Είστε σε καλά χέρια

Στη Vistoweb, είμαστε υπερήφανοι για τη δέσμευσή μας στην αριστεία και την ικανότητά μας να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες στους μεγάλους πελάτες μας. Πιστεύουμε στην οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας και είμαστε αφοσιωμένοι στην επιτυχία σας.

Avidex
Grantex
Eurosupplies
Lamda Development
Yatzer
Terra Real Estate
Παπουτσάνης
Flip New Media
VWArtclub - 3D Art Gallery
Δήμος Πειραιά
Eurotrade
Vitorgan

Συχνές Ερωτήσεις

Το χρονοδιάγραμμα για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων ποικίλλει ανάλογα με την πολυπλοκότητα του έργου, αλλά η ομάδα μας στη Vistoweb εργάζεται αποτελεσματικά για την έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων.

Ναι, μπορείτε να δείτε το χαρτοφυλάκιό μας στον ιστότοπό μας για να δείτε παραδείγματα ιστότοπων που έχουμε σχεδιάσει και αναπτύξει.

Ναι, η ομάδα μας στη Vistoweb μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για να ενσωματώσει τις σχεδιαστικές σας ιδέες και προτιμήσεις στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας.

Ναι, η ομάδα μας στη Vistoweb ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές για τη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας είναι βελτιστοποιημένος για τις μηχανές αναζήτησης.

Ναι, όλοι οι ιστότοποι που σχεδιάζονται και αναπτύσσονται από τη Vistoweb είναι ανταποκρινόμενοι στα κινητά, δηλαδή είναι βελτιστοποιημένοι για προβολή σε κινητές συσκευές.

Ναι, η ομάδα μας στη Vistoweb μπορεί να παρέχει εκπαίδευση και υποστήριξη για να σας βοηθήσει να κάνετε μόνοι σας ενημερώσεις στον ιστότοπό σας.

Ναι, όλοι οι ιστότοποι που σχεδιάζονται και αναπτύσσονται από τη Vistoweb έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την ασφάλεια και προσφέρουμε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, όπως πιστοποιητικά SSL και προστασία τείχους προστασίας.

Ναι, προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και ενημέρωσης ιστότοπων για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας παραμένει ενημερωμένος και λειτουργεί σωστά.

Ναι, η ομάδα μας στη Vistoweb μπορεί να ενσωματώσει τον ιστότοπό σας με τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εξασφαλίσει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης.

Το κόστος του σχεδιασμού και της ανάπτυξης ιστοσελίδων ποικίλλει ανάλογα με την πολυπλοκότητα του έργου, αλλά η ομάδα μας στη Vistoweb μπορεί να σας προσφέρει μια εξατομικευμένη προσφορά με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Κατασκευή e-Shop

Η Vistoweb παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων που συνδυάζουν την πρωτοποριακή τεχνολογία και τη δημιουργική σκέψη για τη δημιουργία μοναδικών και προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας e-shop.

eshop illutration