Web Hosting

Τα ευέλικτα και πλούσια σε χαρακτηριστικά πακέτα φιλοξενίας της Vistoweb σας προσφέρουν ότι χρειάζεστε για να έχετε το Web site σας online εύκολα και γρήγορα. Με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα και ταχύτητα της αγοράς, ασύγκριτη ασφάλεια και καμία απολύτως κρυφή χρέωση απογειώνουν τις σελίδες σας.

cloud hosting illustration
VS-105

VS-210

VS-515

VS-920

Κορυφαίες Επιδόσεις

Με δίσκους NVMe και 10 Gbit/s σύνδεση ανά server, η σελίδα σας θα φορτώνει με απίστευτη ταχύτητα. Επιπλέον, οι 4 x Redundant DNS Servers εξασφαλίζουν τη σταθερή λειτουργία του site σας.

Ταχύτατοι Δίσκοι NVMe SSD

Για τη φιλοξενεία όλων των πακέτων χρησιμοποιούμε μόνο κορυφαίους δίσκους NVMe SSD που απογειώνουν τις επιδόσεις των υπηρεσιών μας και της σελίδας σας.

10 GBit/s uplink ανά server!

Κάθε διακομιστής μας συνδέεται απευθείας στο internet μέσω γραμμής 10 Gbit ανά δευτερόλεπτο παρέχοντας απίστευτες ταχύτητες και άμεση ανταπόκριση για τη σελίδα σας.

4 x Redundant DNS Servers

Παρέχουμε 4 διαφορετικούς nameservers, τοποθετημένους σε 4 διαφορετικά σημεία στην Ευρώπη για την αδιάλειπτη λειτουργία της σελίδας σας και όλων των υπηρεσιών.

Κορυφαία Διαχείριση

Παρέχουμε εύχρηστα εργαλεία διαχείρισης, όπως το DirectAdmin Control Panel, που διαθέτει την υψηλότερη ταχύτητα, αξιοπιστία και ευκολία χρήσης. Επιλέξτε οποιαδήποτε PHP εκδοσία με το PHP Selector και προστατέψτε το site σας με τη δωρεάν διαχείρηση του πακέτου σας από τη Vistoweb.

DirectAdmin Control Panel

Παρέχουμε δωρεάν το κορυφαίο εργαλείο διαχείρισης πακέτων φιλοξενίας της αγοράς, με την υψηλότερη ταχύτητα, αξιοπιστεία και ευκολία χρήσης για το site σας.

Επιλέξτε Οποιαδήποτε PHP

Υποστηρίζουμε όλες τις εκδόσεις PHP από τις παλαιότερες 5.* και 7.* μέχρι τις τελευταίες εκδόσεις PHP 8.*+. Μπορείτε να επιλέξετε με ένα κλικ, διαφορετική για κάθε πακέτο σας, καθώς και τα modules της.

Fully Managed

Παρέχουμε ότι χρειάζεστε για να λειτουργείτε το site σας, χωρίς να πληρώνετε επιπλέον άδειες για λειτουργικά, panel, firewall κτλ. και με τη συντήρηση του server, μέσα στην τιμή!

Κορυφαία Υποστήριξη

Η Vistoweb σας υποστηρίζει με όλους τους τρόπους και παρέχει 24ωρη υποστήριξη μέσω e-mail, τηλεφώνου και του online συστήματος.

Άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη απάντηση, την ίδια μέρα, σε όλα σας τα ερωτήματα.

Είμαστε εδώ για εσάς.

man happy vistoweb

Κορυφαία Ασφάλεια

Με πιστοποιημένα data centers και πλήρεις αντίγραφα ασφαλείας σε 7 διαφορετικές τοποθεσίες, τα δεδομένα σας είναι πάντα ασφαλή. Η προστασία DDoS και η προστασία μέσω firewall 2 επιπέδων εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία της σελίδας σας.

Fail Over Διεύθυνση IP

Σας παρέχουμε διεύθυνση IP η οποία σε περίπτωση προβλήματος, παραμένει ίδια και ακολουθεί το site σας, σε οποιαδήποτε θέση και αν το τοποθετήσουμε στο δίκτυό μας.

CloudLinux 64bit

Χρησιμοποιούμε το κορυφαίο λειτουργικό σύστημα Linux, ειδικά σχεδιασμένο για παρόχους φιλοξενίας, που προσφέρει κορυφαία ασφάλεια και την μεγαλύτερη αξιοπιστεία για το site σας.

Απεριόριστα Πιστοποιητικά SSL

Σας παρέχουμε δωρεάν απειόριστα πιστοποιητικά ασφαλείας SSL της Let’s Encrypt, για όλα τα domain, subdomain και τις υπηρεσίες που φιλοξενείτε μαζί μας

Smart Firewall 2 Επιπέδων

Παρέχουμε προστασία 2 επιπέδων μέσω hardware & software firewall τα οποία αυτόματα και χωρίς καμία δική σας παρέμβαση, μπλοκάρουν κάθε πιθανό κίνδυνο.

Πιστοποιημένα Data Centers

Το δίκτυό μας φιλοξενείται αποκλειστικά σε πιστοποιημένα με ISO 27001 data centers για την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων σας και όλων των συστημάτων μας.

Προστασία DDoS

Παρέχουμε κορυφαία προστασία από επιθέσεις distributed denial-of-service (DDoS) μέσω συστημάτων hardware & software που μπλοκάρουν αυτόματα τους εισβολείς.

7 Days Daily Backup

Διατηρούμε πλήρη αντίγραφα ασφαλείας όλων των πακέτων σας χωρίς δική σας ενέργεια σε 7 διαφορετικές τοποθεσίες και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς!

24/7/365 Monitoring

Ελέγχουμε δωρεάν και ακατάπαυστα κάθε ξεχωριστή υπηρεσία του site σας και παρεμβαίνουμε άμεσα σε οποιαδήποτε τεχνική η άλλη ανάγκη συνατήσουμε για εσάς.

24/7/365 Free Updates

Ενημερώνουμε αυτόματα το λειτουργικό σύστημα και όλες τις υπηρεσίες του συστήματος σας, όπως control panel, web server, ftp, mail server κτλ χωρίς καμία ενέργειά σας!

Είστε σε καλά χέρια

Στη Vistoweb, είμαστε υπερήφανοι για τη δέσμευσή μας στην αριστεία και την ικανότητά μας να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες στους μεγάλους πελάτες μας. Πιστεύουμε στην οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας και είμαστε αφοσιωμένοι στην επιτυχία σας.

Avidex
Grantex
Eurosupplies
Lamda Development
Yatzer
Terra Real Estate
Παπουτσάνης
Flip New Media
VWArtclub - 3D Art Gallery
Δήμος Πειραιά
Eurotrade
Vitorgan

Συχνές Ερωτήσεις για το Web Hosting

Η φιλοξενία ιστού ή αλλιώς web hosting είναι η υπηρεσία που επιτρέπει στον ιστότοπό σας να είναι προσβάσιμος στο διαδίκτυο. Τη χρειάζεστε για να αποθηκεύσετε τα αρχεία του ιστοτόπου σας και να τα καταστήσετε διαθέσιμα για τους επισκέπτες. Η Vistoweb προσφέρει αξιόπιστες και προσιτές λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

Προσφέρουμε πακέτα φιλοξενίας σε κοινόχρηστο χώρο, VPS hosting και dedicated server hosting. Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες επιχειρήσεων όλων των μεγεθών και μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σας απαιτήσεις.

Ναι, τα πακέτα φιλοξενίας μας σας επιτρέπουν να φιλοξενείτε πολλούς ιστότοπους σε έναν λογαριασμό. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα και να απλοποιήσετε τη διαδικασία διαχείρισης του ιστοτόπου σας.

Ναι, προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσίες μετεγκατάστασης ιστότοπων για νέους πελάτες που θέλουν να μεταφέρουν τον υπάρχοντα ιστότοπό τους στην πλατφόρμα φιλοξενίας μας. Η ομάδα ειδικών μας θα χειριστεί τη διαδικασία μετάβασης για εσάς, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και απρόσκοπτη μετάβαση.

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια του ιστότοπου και χρησιμοποιούμε έναν συνδυασμό λύσεων υλικού και λογισμικού για την προστασία του ιστότοπού σας από χάκερ και κακόβουλο λογισμικό. Τα πακέτα φιλοξενίας μας περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως πιστοποιητικά SSL, προστασία DDoS και παρακολούθηση 24 ώρες το 24ωρο, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Χρησιμοποιούμε το DirectAdmin, έναν από τους πιο δημοφιλείς πίνακες ελέγχου φιλοξενίας στον κλάδο, για τη διαχείριση της φιλοξενίας μας. Προσφέρει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που διευκολύνουν τη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας σας.

Ναι, μπορείτε να αναβαθμίσετε το πακέτο φιλοξενίας σας μαζί μας ανά πάσα στιγμή, καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει και απαιτεί περισσότερους πόρους. Προσφέρουμε ευέλικτα πακέτα φιλοξενίας που μπορούν να αναβαθμιστούν ή να μειωθούν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ναι, προσφέρουμε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας για όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας. Αυτό διασφαλίζει ότι τα δεδομένα του ιστοτόπου σας είναι πάντα ασφαλή και μπορούν να αποκατασταθούν σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος.

Ναι, προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας, θα σας επιστρέψουμε την πληρωμή σας εντός 30 ημερών από την εγγραφή σας.

Προσφέρουμε 24/7 υποστήριξη πελατών για όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ζωντανής συνομιλίας για οποιαδήποτε θέματα ή ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία. Η ομάδα των ειδικών μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει με τις ανάγκες φιλοξενίας σας.