Εταιρικό Προφίλ

Vistoweb

Η Vistoweb είναι μια κυρίαρχος εταιρεία στο χώρο του Internet που προσφέρει διαδικτυακές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

company illustration

Ποιοι Είμαστε

Η Vistoweb είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου. Είμαστε συνεργάτης στην επιτυχία σας, συνεργαζόμενοι μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να ανεβάσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία στο επόμενο επίπεδο.

Τι είναι η Vistoweb;

Η Vistoweb είναι ένας κορυφαίος πάροχος διαδικτυακών υπηρεσιών, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα λύσεων για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων έως τη φιλοξενία ιστοσελίδων και το διαδικτυακό μάρκετινγκ, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε στο διαδίκτυο.

Εμπειρία

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, έχουμε αποκτήσει τη φήμη ότι παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και την κορυφαία υποστήριξη πελατών. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή καινοτόμων λύσεων προσαρμοσμένων στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Φιλοσοφία

Στη Vistoweb, η φιλοσοφία μας είναι απλή: να παρέχουμε αξιόπιστες, προσιτές και εύχρηστες υπηρεσίες διαδικτύου που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να επιτύχουν. Πιστεύουμε στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας και στη στενή συνεργασία μαζί τους για την επίτευξη των στόχων τους.

Λύσεις

Η ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων μας περιλαμβάνει σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων, φιλοξενία ιστοσελίδων, καταχώριση ονομάτων τομέα, διαδικτυακό μάρκετινγκ και υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε αφορά στο site σας, από την κατασκευή ενός νέου ιστότοπου έως τη βελτίωση της διαδικτυακής σας προβολής και την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας.

Ικανοποίηση πελατών

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας. Η ομάδα των ειδικών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να σας παρέχει υποστήριξη και βοήθεια όποτε τη χρειάζεστε, και κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Όραμα

Το όραμα της να δημιουργήσει ένα νέο πρόσωπο για το web και τα interactive media μέσα από καινοτομίες και την εμπειρία της. Να παρέχουμε καινοτόμες και εξατομικευμένες υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας, παραμένοντας παράλληλα στην πρώτη γραμμή των αναδυόμενων τεχνολογιών και τάσεων.

Είστε σε καλά χέρια

Στη Vistoweb, είμαστε υπερήφανοι για τη δέσμευσή μας στην αριστεία και την ικανότητά μας να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες στους μεγάλους πελάτες μας. Πιστεύουμε στην οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας και είμαστε αφοσιωμένοι στην επιτυχία σας.

Avidex
Grantex
Eurosupplies
Lamda Development
Yatzer
Terra Real Estate
Παπουτσάνης
Flip New Media
VWArtclub - 3D Art Gallery
Δήμος Πειραιά
Eurotrade
Vitorgan

Παγκόσμιες Συνεργασίες

Η Vistoweb έχει συνάψει σημαντικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, μεταξύ των οποίων Microsoft (Cloud Partner), Google (Cloud Partner & Adwords Specialist), Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Επίσημος Καταχωρητής) και Hetzner (Colocation & Network Partner) παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

partner eett
partner microsoft old
partner hetzner
partner google logo
partner directadmin
partner cloudlinux
partner mikrotik
partner sectigo
partner letsencrypt

Το δίκτυο μας

Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους χιλιάδες επιχειρήσεις επιλέγουν τη Vistoweb είναι το δίκτυο της. Ένα δίκτυο αποκλειστικά για επιχειρήσεις, με υψηλή ευελιξία που το κάνει την τέλεια επιλογή για την επιχείρηση σας.

Έξυπνο Δίκτυο

Το έξυπνο δίκτυο της Vistoweb σχεδιάστηκε με στόχο την ευελιξία, την επεκτασιμότητα και την αδιάλειπτη λειτουργία. Αυτό σημαίνει πως προβλήματα δικτυακών στοιχείων όπως routers, switches ή backbones, δεν θα έχουν κανένα απολύτως αντίκτυπο στη διαθεσιμότητα ή στην απόδοση του δικτύου και των υπηρεσιών σας.

100% Εγγύηση Αδιάλειπτης Λειτουργίας

100% Εγγύηση Αδιάλειπτης Λειτουργίας Έχοντας επενδύσει τα μέγιστα στο δίκτυο μας, η Vistoweb μπορεί να προσφέρει την απόλυτη εγγύηση αδιάλειπτης λειτουργίας. Η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με 100% uptime SLA για όλα μας τα προϊόντα ή τα λεφτά σας πίσω.

BGP4 routing protocol

Το δίκτυο της Vistoweb δίνει την δυνατότητα στα δεδομένα σας να ταξιδεύουν με τον καλύτερο τρόπο για να φθάσουν στο προορισμό τους χρησιμοποιώντας το BGP4 routing protocol. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας πολλαπλές συνδέσεις με τους κορυφαίους Internet backbone providers της Ευρώπης.

Smart Ring

Η Vistoweb συνδέεται στο Internet μέσω ενός Smart Ring συνολικής ταχύτητας 132 GBit, τριών βασικών γραμμών μέσω Αγγλίας, Ελλάδας και Γερμανίας. Το αποτέλεσμα είναι μια σταθερή, ασφαλής και γρήγορη σύνδεση μεταξύ του web site σας και των πελατών σας σε ολόκληρο τον κόσμο.

10 GBit/s uplink ανά server!

Κάθε διακομιστής μας συνδέεται απευθείας στο internet μέσω γραμμής 10 Gbit ανά δευτερόλεπτο παρέχοντας απίστευτες ταχύτητες και άμεση ανταπόκριση για τη σελίδα σας.

Zero Packet Loss

Δουλέψαμε σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο με μηδενικό packet loss. Κάνοντας χρήση του μοναδικού BGP4 routing protocol κρατάμε την σύνδεση πάντα στα καλύτερα της. Επιπλέον το δίκτυο μας ελέγχετε 24 ώρες το 24ωρο για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά.

Fail Over Διεύθυνση IP

Σας παρέχουμε διεύθυνση IP η οποία σε περίπτωση προβλήματος, παραμένει ίδια και ακολουθεί το site σας, σε οποιαδήποτε θέση και αν το τοποθετήσουμε στο δίκτυό μας.

CloudLinux 64bit

Χρησιμοποιούμε το κορυφαίο λειτουργικό σύστημα Linux, ειδικά σχεδιασμένο για παρόχους φιλοξενίας, που προσφέρει κορυφαία ασφάλεια και την μεγαλύτερη αξιοπιστεία για το site σας.

Απεριόριστα Πιστοποιητικά SSL

Σας παρέχουμε δωρεάν απειόριστα πιστοποιητικά ασφαλείας SSL της Let’s Encrypt, για όλα τα domain, subdomain και τις υπηρεσίες που φιλοξενείτε μαζί μας

Smart Firewall 2 Επιπέδων

Παρέχουμε προστασία 2 επιπέδων μέσω hardware & software firewall τα οποία αυτόματα και χωρίς καμία δική σας παρέμβαση, μπλοκάρουν κάθε πιθανό κίνδυνο.

Πιστοποιημένα Data Centers

Το δίκτυό μας φιλοξενείται αποκλειστικά σε πιστοποιημένα με ISO 27001 data centers για την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων σας και όλων των συστημάτων μας.

Προστασία DDoS

Παρέχουμε κορυφαία προστασία από επιθέσεις distributed denial-of-service (DDoS) μέσω συστημάτων hardware & software που μπλοκάρουν αυτόματα τους εισβολείς.

7 Days Daily Backup

Διατηρούμε πλήρη αντίγραφα ασφαλείας όλων των πακέτων σας χωρίς δική σας ενέργεια σε 7 διαφορετικές τοποθεσίες και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς!

24/7/365 Monitoring

Ελέγχουμε δωρεάν και ακατάπαυστα κάθε ξεχωριστή υπηρεσία του site σας και παρεμβαίνουμε άμεσα σε οποιαδήποτε τεχνική η άλλη ανάγκη συνατήσουμε για εσάς.

24/7/365 Free Updates

Ενημερώνουμε αυτόματα το λειτουργικό σύστημα και όλες τις υπηρεσίες του συστήματος σας, όπως control panel, web server, ftp, mail server κτλ χωρίς καμία ενέργειά σας!

DirectAdmin Control Panel

Παρέχουμε δωρεάν το κορυφαίο εργαλείο διαχείρισης πακέτων φιλοξενίας της αγοράς, με την υψηλότερη ταχύτητα, αξιοπιστεία και ευκολία χρήσης για το site σας.

Ασφάλεια πληρωμών

Ασφαλείς και αξιόπιστες επιλογές πληρωμών για τους πελάτες σας με κρυπτογράφηση SSL και συμμόρφωση PCI. Ενισχύστε την εμπιστοσύνη των πελατών και αυξήστε τις μετατροπές.

Fully Managed

Παρέχουμε ότι χρειάζεστε για να λειτουργείτε το site σας, χωρίς να πληρώνετε επιπλέον άδειες για λειτουργικά, panel, firewall κτλ. και με τη συντήρηση του server, μέσα στην τιμή!

Σύγκριση Ανταγωνισμού

+50% Conversion Rates

Στη Vistoweb είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να βοηθάμε τις επιχειρήσεις να επιτυγχάνουν υψηλότερα ποσοστά μετατροπών (conversion rates), ξεπερνώντας τους ανταγωνιστές μας, κατά τουλάχιστον 50%.

Εμπιστευτείτε τη Vistoweb για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Vistoweb - 9,23%
Ανταγωνιστής - 6,14%
Ανταγωνιστής - 5,32%
Ανταγωνιστής - 4,25%
Μέσος Όρος - 2,97 %

Αξιολογήσεις Πελατών

5.0/5.0​
Κατανοούν τις ανάγκες του πελάτη
Συνεργάζομαι με την ομάδα της Vistoweb για περισσότερα από 10 χρόνια και ήταν πάντα ο τέλειος συνεργάτης. Όχι μόνο είναι εξαιρετικοί με όλες τις εξελίξεις και την τεχνική πτυχή της δουλειάς τους, αλλά αφιερώνουν χρόνο για να κατανοήσουν πραγματικά τις ανάγκες του πελάτη και να εργαστούν σε πιο συμβουλευτικό επίπεδο για να προωθήσουν την επιχείρηση του πελάτη τους. Σας ευχαριστούμε για όλα αυτά τα χρόνια και για τα επόμενα χρόνια!
Γιάννης Σπηλιωτόπουλος / Promowave Ltd
Ξεπερνά τις προσδοκίες μας
Η Vistoweb έχει επιδείξει σταθερά μια ακλόνητη δέσμευση για την αριστεία στις υπηρεσίες φιλοξενίας. Κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας συνεργασίας μας, η Vistoweb έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι είναι ένας αξιόπιστος πάροχος φιλοξενίας. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και η εξατομικευμένη υποστήριξή τους, έχουν συμβάλει καθοριστικά στην επιτυχία των έργων μας. Είτε πρόκειται για τη διασφάλιση απρόσκοπτης διαθεσιμότητας του ιστότοπου, είτε για ισχυρά μέτρα ασφαλείας, είτε για άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων, η Vistoweb έχει ξεπεράσει σταθερά τις προσδοκίες μας.
Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης
Υψηλός επαγγελματισμός
Συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια με αυτή την εταιρία για την ψηφιακή υποστήριξη του γραφείου μου και έχω να πω τα καλύτερα λόγια. Υψηλός επαγγελματισμός. Εξατομικευμένες προτάσεις. Πολύ καλή υποστήριξη. Εξαιρετικά αντανακλαστικά σε κάποια δύσκολη στιγμή. Λογική τιμολόγηση για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Βύρων Μαρκούσης, MD, PhD
Φροντίδα και προσοχή στις ανάγκες μας
Εδώ και 20 χρόνια που μας παρέχουν υπηρεσίες, ακολουθούν την ίδια φροντίδα και προσοχή σε ότι τους ζητηθεί, τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Γεώργιος Αθανασόπουλος / Seatickets Holidays Ltd
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
Εξαιρετική εξυπηρέτηση, πραγματικό 24/7 support, εξειδικευμένο προσωπικό, λογικές τιμές, αξιοπιστία και διάθεση για εύρεση λύσεων σε οποιοδήποτε αίτημα/πρόβλημα. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Μιχάλης Μπούρμπος / Δήμος Πειραιά
Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα
Ο καλύτερος πάροχος υπηρεσιών στον τομέα με τον οποίο έχω συνεργαστεί ποτέ. Εξαιρετική υποστήριξη πελατών! Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη Vistoweb!
Michael Ochs / Pi6
Θαυμάσια Συνεργασία
Θαυμάσια συνεργασία, σε όλα τα επίπεδα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη Vistoweb!
Eric Cauchi / Eternal Greece Ltd
Previous slide
Next slide