Οδηγίες Χρήσης Subdomain

Δημιουργία Subdomains

Για να δημιουργήσετε ένα subdomain, πατήστε στο “Subdomains” στην κεντρική σελίδα του DirectAdmin. Για να δημιουργήσετε το subdomain, πατήστε το κουμπί “Create”. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε sub.sub.sub.sub. todomainsas.gr

Σημειώσεις: Μπορεί να χρειαστούν έως και πέντε λεπτά για την ενεργοποίηση ενός νέου domain.

Ανέβασμα Αρχείων σε ένα Subdomain

Κάθε subdomain εμφανίζεται στο φάκελο /public_html/onomasubdomain

Αυτό σημαίνει ότι κάθε subdomain είναι προσβάσιμο και στην διεύθυνση http://www.todomainsas.gr/onomasubdomain/

Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία στο φάκελο του subdomain σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως θα ανεβάζατε σε οποιονδήποτε άλλο φάκελο μέσω FTP ή του File Manager.

Αφαίρεση Subdomain

Για να αφαιρέσετε ένα subdomain, επιλέξτε το ή τα subdomain που θέλετε να αφαιρέσετε επιλέγοντας το check box, τότε πατήστε το κουμπί “Delete Selected”. Δίπλα στο κουμπί “Delete Selected” υπάρχει ένα checkbox ονομαζόμενο “Remove Directory Contents.” Επιλέξτε το εφόσον θέλετε ο φάκελος του subdomain και τα αρχεία του να διαγραφούν. Αν δεν επιλέξετε αυτή την επιλογή το subdomain θα παύσει να λειτουργεί αλλά τα αρχεία του και ο φάκελος του θα παραμείνουν ανέπαφα.

Log Χρήσης / Log Σφαλμάτων

Οι σύνδεσμοι “Usage Log” και “Error Log” θα σας μεταφέρουν στην έκδοση μόνο κειμένου (text version) του κάθε αρχείου log. Το αρχείο χρήσης log παρέχει τις διευθύνσεις IP του επισκέπτη, ώρα και ημερομηνία και περιγραφή της αίτησης (request). Ο σύνδεσμος “Stats” (βλέπε Στατιστικά Subdomain) είναι μια γραφική έκδοση του αρχείου log πρόσβασης. To αρχείο log σφαλμάτων παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις ανεπιτυχείς αιτήσεις και είναι χρήσιμο για την επίλυση προβλημάτων όταν η πηγή σφάλματος είναι άγνωστη.

Τα αρχεία log χρήσης και σφαλμάτων είναι προσβάσημα άμεσα κατόπιν της δημιουργίας του subdomain. Θα δείτε ένα κενό box ένα δεν υπήρχε δραστηριότητα στο subdomain.

Στατιστικά Subdomain

Κάθε όνομα subdomain έχει ένα σύνδεσμο “Stats”. Αυτός ο σύνδεσμος θα φορτώσει τα στατιστικά του Webalizer. Παρακαλούμε σημειώστε ότι για να δουλέψει το link (1) το subdomain σας πρέπει να έχει λίγη κίνηση (τουλάχιστον ένα hit) και (2) το subdomain σας θα πρέπει να είναι ρυθμισμένο τουλάχιστον μία ημέρα. Μέχρι να πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, ο σύνδεσμος “Stats” θα επιστρέφει ένα σφάλμα μη εύρεσης σελίδας.

Σχετικά Άρθρα

woman sat with laptop paid with credit card cafe

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Viva η οποία μας παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών.

customer holding virtual evaluation indicator rating low high client excellent evaluate satisfaction after use product service concept

Service Level Agreement

Το παρόν παράρτημα αναφερόμενο ως SLA ισχύει για όλες τις υπηρεσίες φιλοξενίας που παρέχει η Vistoweb και εγγυάται την σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία τους σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του πακέτου φιλοξενίας που έχετε επιλέξει.

network 2402637 1280

Οδηγίες Χρήσης FTP

Τι είναι το FTP Το File Transfer Protocol (FTP), (ελληνικά: Πρωτόκολλο Μεταφοράς Αρχείων) είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο πρωτόκολλο σε δίκτυα τα οποία υποστηρίζουν το πρωτόκολλο

top view colored block with text google ads blue background

Google Ads

Ακόμη και αν έχετε ήδη εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google, η Vistoweb μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε νέο κοινό αυξάνοντας άμεσα τους πελάτες σας πληρώνοντας μόνο για εγγυημένα αποτελέσματα και πετυχαίνοντας τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του προϋπολογισμού σας.