Οδηγίες Χρήσης Subdomain

Δημιουργία Subdomains

Για να δημιουργήσετε ένα subdomain, πατήστε στο “Subdomains” στην κεντρική σελίδα του DirectAdmin. Για να δημιουργήσετε το subdomain, πατήστε το κουμπί “Create”. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε sub.sub.sub.sub. todomainsas.gr

Σημειώσεις: Μπορεί να χρειαστούν έως και πέντε λεπτά για την ενεργοποίηση ενός νέου domain.

Ανέβασμα Αρχείων σε ένα Subdomain

Κάθε subdomain εμφανίζεται στο φάκελο /public_html/onomasubdomain

Αυτό σημαίνει ότι κάθε subdomain είναι προσβάσιμο και στην διεύθυνση http://www.todomainsas.gr/onomasubdomain/

Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία στο φάκελο του subdomain σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως θα ανεβάζατε σε οποιονδήποτε άλλο φάκελο μέσω FTP ή του File Manager.

Αφαίρεση Subdomain

Για να αφαιρέσετε ένα subdomain, επιλέξτε το ή τα subdomain που θέλετε να αφαιρέσετε επιλέγοντας το check box, τότε πατήστε το κουμπί “Delete Selected”. Δίπλα στο κουμπί “Delete Selected” υπάρχει ένα checkbox ονομαζόμενο “Remove Directory Contents.” Επιλέξτε το εφόσον θέλετε ο φάκελος του subdomain και τα αρχεία του να διαγραφούν. Αν δεν επιλέξετε αυτή την επιλογή το subdomain θα παύσει να λειτουργεί αλλά τα αρχεία του και ο φάκελος του θα παραμείνουν ανέπαφα.

Log Χρήσης / Log Σφαλμάτων

Οι σύνδεσμοι “Usage Log” και “Error Log” θα σας μεταφέρουν στην έκδοση μόνο κειμένου (text version) του κάθε αρχείου log. Το αρχείο χρήσης log παρέχει τις διευθύνσεις IP του επισκέπτη, ώρα και ημερομηνία και περιγραφή της αίτησης (request). Ο σύνδεσμος “Stats” (βλέπε Στατιστικά Subdomain) είναι μια γραφική έκδοση του αρχείου log πρόσβασης. To αρχείο log σφαλμάτων παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις ανεπιτυχείς αιτήσεις και είναι χρήσιμο για την επίλυση προβλημάτων όταν η πηγή σφάλματος είναι άγνωστη.

Τα αρχεία log χρήσης και σφαλμάτων είναι προσβάσημα άμεσα κατόπιν της δημιουργίας του subdomain. Θα δείτε ένα κενό box ένα δεν υπήρχε δραστηριότητα στο subdomain.

Στατιστικά Subdomain

Κάθε όνομα subdomain έχει ένα σύνδεσμο “Stats”. Αυτός ο σύνδεσμος θα φορτώσει τα στατιστικά του Webalizer. Παρακαλούμε σημειώστε ότι για να δουλέψει το link (1) το subdomain σας πρέπει να έχει λίγη κίνηση (τουλάχιστον ένα hit) και (2) το subdomain σας θα πρέπει να είναι ρυθμισμένο τουλάχιστον μία ημέρα. Μέχρι να πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, ο σύνδεσμος “Stats” θα επιστρέφει ένα σφάλμα μη εύρεσης σελίδας.

Σχετικά Άρθρα

gmail social network icon connecting system with other users technological background with code elements 3d

Google Workspace

Το πακέτο Google Workspace (γνωστό και ως Google Apps) διευκολύνει την επικοινωνία και συνεργασία με την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες σας και σας δίνει όλα τα εργαλεία για να έχετε online ένα προσωπικό site, το ημερολόγιο σας, το δικό σας email αλλά και τα έγραφα σας εύκολα και γρήγορα και πάνω από όλα δωρεάν με το δικό σας domain.

businessman formal wear signing contract prevent probability risks cyber security padlock hologram icons working desk

Δήλωση Απορρήτου

Η Vistoweb αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στο απόρρητο των στοιχείων των χρηστών του Internet και την ασφάλεια των επικοινωνιών. Στο πλαίσιο αυτό έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, ούτως ώστε να πληρούνται οι αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας.

new mail alert pop up smartphone screen background

Οδηγίες Χρήσης e-mail

Τα συστήματα σε τοπικά δίκτυα intranet μπορεί να βασίζονται σε ιδιωτικά πρωτόκολλα που υποστηρίζονται στο συγκεκριμένο σύστημα, ή να είναι τα ίδια πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται στα δημόσια δίκτυα.

automated warehouse smart logistics center generative ai generative ai

DirectAdmin

Το DirectAdmin είναι το κέντρο ελέγχου του πακέτου φιλοξενίας σας και παρέχεται δωρεάν με όλα τα πακέτα φιλοξενίας της Vistoweb. Προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες διαχείρισης όλων των σχετικών υπηρεσιών όπως email, ftp, mysql, dns κτλ.