WooCommerce

Τί είναι το WooCommerce

Το WooCommerce είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοικτού κώδικα για το WordPress που διαθέτει έναν τόνο χαρακτηριστικών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WooCommerce για να πουλήσετε ψηφιακά και φυσικά προϊόντα, να δεχτείτε πληρωμές από πολλαπλές πύλες πληρωμών, να διαχειριστείτε την απογραφή με ενσωματωμένα εργαλεία και πολλά άλλα. Επιπλέον, είναι εύκολο στην εγκατάσταση και την προσαρμογή.

Ένα πρόσθετο (plug-in) του WordPress

Το WooCommerce είναι ένα πρόσθετο για το WordPress, που σημαίνει ότι είναι εύκολο να προσθέσετε τη λειτουργικότητα στον υπάρχοντα ιστότοπό σας WordPress. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το WordPress, πρόκειται για ένα δωρεάν και ανοικτού κώδικα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που βασίζεται σε PHP και MySQL.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του WooCommerce είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επεκτάσεις και πρόσθετα χαμηλού κόστους. Αν θέλετε περισσότερες δυνατότητες, υπάρχουν επίσης αρκετές διαθέσιμες επιλογές επί πληρωμή.

Αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι πολύ περίπλοκο με τον ιστότοπό σας για το ηλεκτρονικό εμπόριο ή αν έχετε κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες που δεν καλύπτονται από την ενσωματωμένη λειτουργικότητα, τότε το WooCommerce θα πρέπει λογικά να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. Δεν χρειάζεται καν να προσλάβετε έναν ειδικό προγραμματιστή για να ξεκινήσετε!

Το WooCommerce παρέχει μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό. Μπορείτε να επιλέξετε το προεπιλεγμένο θέμα του ή ένα από τα χιλιάδες άλλα θέματα που είναι διαθέσιμα για ιστότοπους WordPress.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, το προεπιλεγμένο θέμα είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Αλλά αν θέλετε μεγαλύτερη ευελιξία σχεδιασμού, υπάρχουν χιλιάδες θέματα διαθέσιμα για τοποθεσίες WordPress. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε και να βελτιώσετε τα προϋπάρχοντα πρότυπα WooCommerce ή ακόμη και να δημιουργήσετε το δικό σας θέμα από το μηδέν.

Τεράστια Κοινότητα

Το WooCommerce υποστηρίζεται από μια τεράστια κοινότητα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε λύση στο πρόβλημά σας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε για τεχνική υποστήριξη. Η κοινότητα του WooCommerce περιλαμβάνει χιλιάδες προγραμματιστές και χρήστες που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν άλλους με προβλήματα που σχετίζονται με την πλατφόρμα. Αυτό είναι εντελώς δωρεάν! Είναι επίσης δυνατό να προσλάβετε έναν από αυτούς τους προγραμματιστές, αν θέλετε να εργαστούν στον ιστότοπό σας (και είναι πρόθυμοι).

Υπάρχουν επίσης εταιρείες τρίτων που παρέχουν υποστήριξη για ιστότοπους WooCommerce.

Το WooCommerce δίνει στις μικρές επιχειρήσεις πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου σε προσιτή τιμή

Το WooCommerce είναι μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου ανοικτού κώδικα που είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση. Η δημοτικότητά του και η ευελιξία του το έχουν καταστήσει ένα μηδενικό πλεονέκτημα για πολλούς online εμπόρους, ειδικά για εκείνους που μόλις ξεκινούν.

Η πλατφόρμα παρέχει στους χρήστες έναν τόνο σχεδιαστικής ευελιξίας, επιτρέποντάς τους να προσαρμόσουν το κατάστημά τους σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Η δυνατότητα δημιουργίας των δικών σας θεμάτων σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας να φαίνεται ακριβώς όπως τον θέλετε – χωρίς να προσπαθείτε πολύ! Το WooCommerce διαθέτει επίσης μια τεράστια κοινότητα που βοηθά τους αρχάριους να ξεκινήσουν, παρέχοντας κορυφαία σεμινάρια και παραδείγματα από τον πραγματικό κόσμο για το τι λειτουργεί καλύτερα σε κάθε σενάριο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το WooCommerce έρχεται επίσης με ισχυρά εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως διαχείριση αποθεμάτων (για να παρακολουθείτε τα προϊόντα) και επιλογές εκτέλεσης παραγγελιών (για τη διεκπεραίωση πληρωμών).

Συμπέρασμα

Συνοψίζοντας, αν ψάχνετε έναν προσιτό τρόπο για να προσθέσετε λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας, τότε το WooCommerce είναι το κατάλληλο εργαλείο για εσάς. Είναι εύκολο στη χρήση, προσαρμόσιμο και υποστηρίζεται από μια κοινότητα εμπειρογνωμόνων που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε (ή να λύσετε προβλήματα)

Σχετικά Άρθρα

top view colored block with text google ads blue background

Google Ads

Ακόμη και αν έχετε ήδη εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google, η Vistoweb μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε νέο κοινό αυξάνοντας άμεσα τους πελάτες σας πληρώνοντας μόνο για εγγυημένα αποτελέσματα και πετυχαίνοντας τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του προϋπολογισμού σας.

woman sat with laptop paid with credit card cafe

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Viva η οποία μας παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών.

office working app computer 97077

Οδηγίες Χρήσης PHP & mySQL

Τι είναι η PHP H PHP είναι μια γλώσσα προγραμματισμού για τη δημιουργία σελίδων web με δυναμικό περιεχόμενο. Μια σελίδα PHP περνά από επεξεργασία από

statistical data analysis business finance investment concepts with business people working monitor graph dashboard

Όροι Χρήσης Υπηρεσιών

Διαβάστε τους όρους χρήσης των υπηρεσιών της Vistoweb και μάθετε για τις νομικές διατάξεις που καθορίζουν τη χρήση των υπηρεσιών μας. Είμαστε διαφανείς στις πρακτικές μας και στοχεύουμε στην προστασία των πελατών μας.