WooCommerce

Τί είναι το WooCommerce

Το WooCommerce είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοικτού κώδικα για το WordPress που διαθέτει έναν τόνο χαρακτηριστικών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WooCommerce για να πουλήσετε ψηφιακά και φυσικά προϊόντα, να δεχτείτε πληρωμές από πολλαπλές πύλες πληρωμών, να διαχειριστείτε την απογραφή με ενσωματωμένα εργαλεία και πολλά άλλα. Επιπλέον, είναι εύκολο στην εγκατάσταση και την προσαρμογή.

Ένα πρόσθετο (plug-in) του WordPress

Το WooCommerce είναι ένα πρόσθετο για το WordPress, που σημαίνει ότι είναι εύκολο να προσθέσετε τη λειτουργικότητα στον υπάρχοντα ιστότοπό σας WordPress. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το WordPress, πρόκειται για ένα δωρεάν και ανοικτού κώδικα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που βασίζεται σε PHP και MySQL.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του WooCommerce είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επεκτάσεις και πρόσθετα χαμηλού κόστους. Αν θέλετε περισσότερες δυνατότητες, υπάρχουν επίσης αρκετές διαθέσιμες επιλογές επί πληρωμή.

Αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι πολύ περίπλοκο με τον ιστότοπό σας για το ηλεκτρονικό εμπόριο ή αν έχετε κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες που δεν καλύπτονται από την ενσωματωμένη λειτουργικότητα, τότε το WooCommerce θα πρέπει λογικά να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. Δεν χρειάζεται καν να προσλάβετε έναν ειδικό προγραμματιστή για να ξεκινήσετε!

Το WooCommerce παρέχει μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό. Μπορείτε να επιλέξετε το προεπιλεγμένο θέμα του ή ένα από τα χιλιάδες άλλα θέματα που είναι διαθέσιμα για ιστότοπους WordPress.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, το προεπιλεγμένο θέμα είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Αλλά αν θέλετε μεγαλύτερη ευελιξία σχεδιασμού, υπάρχουν χιλιάδες θέματα διαθέσιμα για τοποθεσίες WordPress. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε και να βελτιώσετε τα προϋπάρχοντα πρότυπα WooCommerce ή ακόμη και να δημιουργήσετε το δικό σας θέμα από το μηδέν.

Τεράστια Κοινότητα

Το WooCommerce υποστηρίζεται από μια τεράστια κοινότητα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε λύση στο πρόβλημά σας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε για τεχνική υποστήριξη. Η κοινότητα του WooCommerce περιλαμβάνει χιλιάδες προγραμματιστές και χρήστες που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν άλλους με προβλήματα που σχετίζονται με την πλατφόρμα. Αυτό είναι εντελώς δωρεάν! Είναι επίσης δυνατό να προσλάβετε έναν από αυτούς τους προγραμματιστές, αν θέλετε να εργαστούν στον ιστότοπό σας (και είναι πρόθυμοι).

Υπάρχουν επίσης εταιρείες τρίτων που παρέχουν υποστήριξη για ιστότοπους WooCommerce.

Το WooCommerce δίνει στις μικρές επιχειρήσεις πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου σε προσιτή τιμή

Το WooCommerce είναι μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου ανοικτού κώδικα που είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση. Η δημοτικότητά του και η ευελιξία του το έχουν καταστήσει ένα μηδενικό πλεονέκτημα για πολλούς online εμπόρους, ειδικά για εκείνους που μόλις ξεκινούν.

Η πλατφόρμα παρέχει στους χρήστες έναν τόνο σχεδιαστικής ευελιξίας, επιτρέποντάς τους να προσαρμόσουν το κατάστημά τους σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Η δυνατότητα δημιουργίας των δικών σας θεμάτων σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας να φαίνεται ακριβώς όπως τον θέλετε – χωρίς να προσπαθείτε πολύ! Το WooCommerce διαθέτει επίσης μια τεράστια κοινότητα που βοηθά τους αρχάριους να ξεκινήσουν, παρέχοντας κορυφαία σεμινάρια και παραδείγματα από τον πραγματικό κόσμο για το τι λειτουργεί καλύτερα σε κάθε σενάριο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το WooCommerce έρχεται επίσης με ισχυρά εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως διαχείριση αποθεμάτων (για να παρακολουθείτε τα προϊόντα) και επιλογές εκτέλεσης παραγγελιών (για τη διεκπεραίωση πληρωμών).

Συμπέρασμα

Συνοψίζοντας, αν ψάχνετε έναν προσιτό τρόπο για να προσθέσετε λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας, τότε το WooCommerce είναι το κατάλληλο εργαλείο για εσάς. Είναι εύκολο στη χρήση, προσαρμόσιμο και υποστηρίζεται από μια κοινότητα εμπειρογνωμόνων που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε (ή να λύσετε προβλήματα)

Σχετικά Άρθρα

businessman formal wear signing contract prevent probability risks cyber security padlock hologram icons working desk

Δήλωση Απορρήτου

Η Vistoweb αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στο απόρρητο των στοιχείων των χρηστών του Internet και την ασφάλεια των επικοινωνιών. Στο πλαίσιο αυτό έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, ούτως ώστε να πληρούνται οι αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας.

internet cloud concept with man finger digital touch screen with cloud silhouette arrows it mobile items icons around dark blue background

Οδηγίες Χρήσης Backup

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των στοιχείων του web site σας, συμπεριλαμβανομένων βάσεων και αλληλογραφίας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

network 2402637 1280

Οδηγίες Χρήσης FTP

Τι είναι το FTP Το File Transfer Protocol (FTP), (ελληνικά: Πρωτόκολλο Μεταφοράς Αρχείων) είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο πρωτόκολλο σε δίκτυα τα οποία υποστηρίζουν το πρωτόκολλο

google mail mobile application mobile phone screen

Οδηγίες Ρύθμισης e-mail στην εφαρμογή Gmail (Android, iPhone)

Για να ρυθμίσετε το λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο Gmail, παρακαλούμε όπως ακολουθείσετε τα παρακάτω βήματα. Ως παράδειγμα σας αναφέρουμε το info@todomainsas.gr όπου φυσικά στη θέση του todomainsas.gr θα βάλετε το δικό σας domain name.