Google Ads

Τώρα μπορείτε να διαφημιστείτε σε ανθρώπους που ψάχνουν στο Google εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία της Vistoweb. Ακόμη και αν έχετε ήδη εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google, η Vistoweb μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε νέο κοινό αυξάνοντας άμεσα τους πελάτες σας πληρώνοντας μόνο για εγγυημένα αποτελέσματα και πετυχαίνοντας τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του προϋπολογισμού σας. Επιλέξτε το ποσό που διαθέτετε και την διάρκεια της καμπάνιας σας και αφήστε την Vistoweb να αναλάβει τα υπόλοιπα.

Σήμερα από το Google περνάνε σχεδόν όλοι οι χρήστες του internet. Συγκεκριμένα 9 στους 10 χρήστες καθημερινά αναζητούν σε αυτό σελίδες που ταιριάζουν στα κριτήρια τους, κάνοντας το ιδανικό εργαλείο προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησης σας..

Επιλέγοντας την Vistoweb έχετε:

  • Άμεση έναρξη της καμπάνιας σας εντός 48 ωρών
  • Προκαθορισμένη χρέωση και εγγυημένα αποτελέσματα
  • Επιλογή λέξεων-κλειδιών και δημιουργία διαφημιστικών από ειδικούς
  • Στοχευμένη προσέγγιση νέων πελατών στις χώρες και γλώσσες που θέλετε
  • Απεριόριστες εμφανίσεις καθώς κάθε ευρώ σας φέρνει δυνητικούς πελάτες αφού χρεώνεστε μόνο αν κάποιοι κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας και όχι όταν η διαφήμισή σας εμφανίζεται.
  • Δεν υπάρχει υποχρέωση ελάχιστης δαπάνης ή διάρκειας, το ποσό που πληρώνετε εξαρτάται από σας.

Πώς λειτουργεί

Η Vistoweb δημιουργεί τις διαφημίσεις σας και επιλέγει λέξεις-κλειδιά, που είναι λέξεις ή φράσεις σχετικές με την επιχείρηση, τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες σας, βάση των ξεχωριστών αναγκών της επιχείρησης σας. Δημιουργούμε μια ποικιλία μορφών διαφήμισης και στοχεύουμε τις διαφημίσεις σας σε συγκεκριμένες γλώσσες και γεωγραφικές τοποθεσίες βάση του target group σας. Ελέγχουμε την πορεία της καμπάνιας σας και την προσαρμόζουμε το κόστος ανά κλικ και τις λέξεις-κλειδιά καθημερινά μέχρι να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στόχευση Αναζήτησης Google

Όταν κάποιοι ψάχνουν στο Google χρησιμοποιώντας μία από τις λέξεις-κλειδιά που έχουμε επιλέξει, η διαφήμισή σας μπορεί να εμφανιστεί δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Επομένως διαφημίζεστε σε ένα κοινό που ήδη ενδιαφέρεται για τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας για να πραγματοποιήσουν κάποια αγορά ή να μάθουν περισσότερα για εσάς επισκεπτόμενοι το web site σας. Με αυτό τον τρόπο προσελκύετε νέους πελάτες που ενδιαφέρονται πραγματικά για ότι προσφέρετε.

Επιλέγουμε τις σωστές φράσεις και συνδυάζουμε λέξεις κλειδιά τραβώντας την προσοχή του χρήστη και ανεβάζοντας την επισκεψημότητα. Με έξυπνες τοποθετήσεις και κείμενα με νόημα πετυχαίνουμε το αποτέλεσμα εύκολα και γρήγορα.

Στόχευση Δικτύου Google

Το Δίκτυο εμφάνισης είναι μια συλλογή ιστότοπων (συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων ιστότοπων Google όπως το In.gr, Skroutz.gr, το YouTube, το Sport-fm.gr και το Newsit.gr) όπου εμφανίζονται διαφημίσεις του AdWords. Αν έχετε δει ποτέ να εμφανίζεται κάποια διαφήμιση του AdWords στον αγαπημένο σας ειδησεογραφικό ιστότοπο ή στο λογαριασμό σας στο Gmail και έχετε αναρωτηθεί για ποιο λόγο εμφανίζεται εκεί, ιστότοποι όπως αυτοί αποτελούν μέρος του Δικτύου εμφάνισης Google.

Η Vistoweb επιλέγει προσεχτικά που θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας: Μέσα στο Δίκτυο εμφάνισης, μπορούμε να επιλέξουμε πιο συγκεκριμένα που θέλετε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας — επιλέγουμε τύπους σελίδων ή συγκεκριμένους ιστότοπους για τις διαφημίσεις σας, καθώς και κοινά στα οποία θα προβάλετε τις διαφημίσεις σας.

Η Vistoweb θα δημιουργήσει διαφημιστικά που στο Δίκτυο εμφάνισης μπορούν να εμφανίζονται ως text ads, ή εμπλουτισμένων flash banner και html5 ads με κίνηση.

Από εκατομμύρια ιστότοπους, σελίδες ειδήσεων και ιστολόγια σε ιστότοπους Google, συμπεριλαμβανομένων των Gmail και YouTube, το Δίκτυο εμφάνισης μπορεί να σας βοηθήσει να προβάλετε το μήνυμά σας σε περισσότερους πελάτες. Το Δίκτυο εμφάνισης προσεγγίζει το 90% των χρηστών στο διαδίκτυο και περιλαμβάνει περισσότερους από 2 εκατομμύρια ιστότοπους, όπως είναι οι nytimes.com και weather.com.

Επιλογές Στόχευσης

Το να βρείτε το σωστό κοινό σε εκατομμύρια ιστότοπους ενδέχεται να είναι δύσκολο. Χάρη στη Vistoweb και το δίκτυο εμφάνισης Google, έχετε τη δυνατότητα να μεταδώσετε το μήνυμά σας σε δυνητικούς πελάτες στο κατάλληλο μέρος και την κατάλληλη στιγμή, με διάφορους τρόπους.

Με τη λειτουργία στόχευσης γλώσσας του AdWords, οι διαφημίσεις σας μπορούν να προβάλλονται σε πελάτες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα Google και ιστότοπους τρίτου μέρους στις γλώσσες που στοχεύει η καμπάνια σας. Έτσι, διασφαλίζετε ότι οι διαφημίσεις σας θα εμφανίζονται σε ιστότοπους οι οποίοι είναι γραμμένοι στη γλώσσα των πελατών που θέλετε να προσεγγίσετε.

Η γεωγραφική στόχευση του AdWords συμβάλλει στην επικέντρωση των διαφημίσεών σας στις περιοχές όπου βρίσκονται οι κατάλληλοι πελάτες και επιτρέπει στις διαφημίσεις σας να εμφανίζονται στις γεωγραφικές τοποθεσίες που επιλέγετε: χώρες, περιοχές εντός μιας χώρας, γεωγραφική ακτίνα γύρω από μια τοποθεσία ή ομάδες τοποθεσιών.

Μπορείτε να στοχεύσετε τύπο συσκευής όπως: Desktop, tablet κινητό καθώς και συγκεκριμένα λειτουργικά συστήματα, μοντέλα συσκευών, ή και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και ασύρματα δίκτυα.

Προσέγγιση χρηστών βάσει λέξεων-κλειδιών και θεμάτων: Χρησιμοποιώντας τη στόχευση με βάση τα συμφραζόμενα, το AdWords βρίσκει τις βέλτιστες θέσεις για τις διαφημίσεις σας στο Δίκτυο εμφάνισης Google, βάσει των λέξεων-κλειδιών σας. Με αυτόν τον τρόπο, οι διαφημίσεις σας μπορούν να προβάλλονται σε ένα κοινό που ενδιαφέρεται για το προϊόν σας και είναι πιο πιθανό να πραγματοποιήσει κάποια ενέργεια.

Επιλογή συγκεκριμένων ιστότοπων ή σελίδων: Χρησιμοποιώντας τη στόχευση τοποθέτησης τοποθετούμε το μήνυμά σας σε επιλεγμένους ιστότοπους που είτε έχουν άμεση σχέση με την τεχνολογία και είναι σχετικοί με τα προϊόντα που προβάλουμε, είτε έχουν ένα δυνατό brand που προσφέρει το απαραίτητο κύρος στη διαφήμιση σας.

Εύρεση χρηστών που ενδιαφέρονται ήδη για αυτό που προσφέρετε: Προβάλουμε τις διαφημίσεις σας στους ιστότοπους του Δικτύου εμφάνισης, σε συγκεκριμένες ομάδες ατόμων. Προσεγγίζουμε χρήστες που έχουν επισκεφθεί ξανά τον ιστότοπό σας στο παρελθόν, δημιουργώντας μια καμπάνια επαναληπτικού μάρκετινγκ. Επίσης προσεγγίζουμε πελάτες που ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και τους εκτυπωτές και οι οποίοι στο παρελθόν έχουν αγοράσει ξανά online προϊόντα τεχνολογίας.

Σχετικά Άρθρα

social media 1989152 1920

Οδηγίες Χρήσης Subdomain

Δημιουργία Subdomains Για να δημιουργήσετε ένα subdomain, πατήστε στο “Subdomains” στην κεντρική σελίδα του DirectAdmin. Για να δημιουργήσετε το subdomain, πατήστε το κουμπί “Create”. Επίσης

businessman formal wear signing contract prevent probability risks cyber security padlock hologram icons working desk

Δήλωση Απορρήτου

Η Vistoweb αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στο απόρρητο των στοιχείων των χρηστών του Internet και την ασφάλεια των επικοινωνιών. Στο πλαίσιο αυτό έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, ούτως ώστε να πληρούνται οι αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας.

minimal internet search symbol blue background 3d rendering

Domain Names .GR

Τα domain .GR είναι η νούμερο ένα επιλογή για όλες τις επιχειρήσεις, ιδιώτες και οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα. Σήμερα σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις έχουν το δικό τους domain με κατάληξη .GR για την προβολή του ονόματος τους των προϊόντων ή και των υπηρεσιών τους. Κατοχυρώστε λοιπόν σήμερα το όνομα σας με κατάληξη .gr πριν από τους ανταγωνιστές σας.

woman sat with laptop paid with credit card cafe

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Viva η οποία μας παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών.