Πολιτική Ακύρωσης

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη συνδρομή φιλοξενίας εντός της αρχικής δοκιμαστικής περιόδου, χωρίς να απαιτείται να αναφέρει τους λόγους.

Ανάλογα με την υπηρεσία, η δοκιμαστική περίοδος από την έναρξη της συνδρομής, ορίζεται σε:

  • 30 ημέρες για τα πακέτα φιλοξενίας shared hosting.
  • 30 ημέρες για τα πακέτα φιλοξενίας semi-dedicated hosting.
  • 14 ημέρες για τα πακέτα φιλοξενίας dedicated hosting.
  • 14 ημέρες για τα πακέτα φιλοξενίας cloud hosting.
  • 2 ημέρες για τα ονόματα χώρου με κατάληξη .GR.

Δεν ισχύει δοκιμαστική περίοδος για νέες κατοχυρώσεις ονομάτων χώρου (domain name) πέραν των domain με κατάληξη .gr όπως αναφέρεται παραπάνω. Η δοκιμαστική περίοδος επίσης, δεν ισχύει για ανανεώσεις ή μεταφορές υπηρεσιών φιλοξενίας ή ονομάτων χώρου ανεξαρτήτως κατάληξης. Τέλος δεν επιστρέφεται το κόστος εγκατάστασης αν και εφόσον υπάρχει.

Άσκηση του Δικαιώματος

Για να ασκήσει το δικαίωμά του να ακυρώσει τη συνδρομή του, ο πελάτης οφείλει να μας ενημερώσει, με σαφή δήλωση (π.χ. ταχυδρομικώς, με φαξ ή με e-mail) για την απόφασή του να ακυρώσει τη συνδρομή του.

  • Vistoweb Ε.Ε., Ελ. Βενιζέλου 235, 17563 Π. Φάληρο
  • Email: support@vistoweb.gr
  • Fax: 2103005009

Για την εκπλήρωση των απαιτήσεων ακύρωσης, αρκεί ο πελάτης να στείλει μια σαφώς διατυπωμένη ειδοποίηση, ότι επιθυμεί να ασκήσει το δικαίωμά ακύρωσης, πριν από την προθεσμία ακύρωσης.

Υπόδειγμα Ακύρωσης

Ο πελάτης είναι ελεύθερος να χρησιμοποιήσει το υπόδειγμα ακύρωσης για το σκοπό αυτό, αν και δεν είναι υποχρεωτικό. Συμπληρώστε και επιστρέψτε το παρόν κείμενο μόνο εάν επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση.


Προς: Vistoweb Ε.Ε., Ελ. Βενιζέλου 235, 17563 Π. Φάληρο, Email: support@vistoweb.gr, Fax: 2103005009
Στην _________, σήμερα με ημερομηνία ___/___/___,
Εγώ _________ ως νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης με επωνυμία _________ και έδρα _________,
ανακοινώνω ότι υπαναχωρώ από τη σύμβαση για την παροχή της ακόλουθης υπηρεσίας _________
που παραγγέλθηκε στις _________ και παραλήφθηκε στις _________.
Ονοματεπώνυμο: _______________
Υπογραφή και σφραγίδα.

Διαδικασία ακύρωσης

Εάν ο πελάτης ακυρώσει τη συνδρομή του, θα επιστρέψουμε το αργότερο εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από εμάς της ειδοποίησης ακύρωσης, όλες τις πληρωμές που έχουμε λάβει από τον πελάτη για την εν λόγω συνδρομή.

Η επιστροφή αυτή θα γίνει με το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποίησε ο πελάτης στην αρχική συναλλαγή, εκτός εάν συμφωνήσουμε αμοιβαία διαφορετικά. Σε καμία περίπτωση δεν χρεώνεται ο πελάτης με οποιαδήποτε τέλη για την επιστροφή αυτή.

Εάν το ακυρωθέν στοιχείο είναι μια υπηρεσία που έχει ήδη ξεκινήσει κατά τη στιγμή της ακύρωσης, θα τιμολογήσουμε τον πελάτη για το αντίστοιχο αναλογικό ποσό.

Χρειάζεστε Βοήθεια;

Παρακαλούμε επικοιωνήστε μαζί μας, μέσω της σελίδας επικοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα

new mail alert pop up smartphone screen background

Οδηγίες Χρήσης e-mail

Τα συστήματα σε τοπικά δίκτυα intranet μπορεί να βασίζονται σε ιδιωτικά πρωτόκολλα που υποστηρίζονται στο συγκεκριμένο σύστημα, ή να είναι τα ίδια πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται στα δημόσια δίκτυα.

statistical data analysis business finance investment concepts with business people working monitor graph dashboard

Όροι Χρήσης Υπηρεσιών

Διαβάστε τους όρους χρήσης των υπηρεσιών της Vistoweb και μάθετε για τις νομικές διατάξεις που καθορίζουν τη χρήση των υπηρεσιών μας. Είμαστε διαφανείς στις πρακτικές μας και στοχεύουμε στην προστασία των πελατών μας.

online shopping order ecommerce internet shop store concept

WooCommerce

Το WooCommerce είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοικτού κώδικα για το WordPress που διαθέτει έναν τόνο χαρακτηριστικών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WooCommerce για να πουλήσετε ψηφιακά και φυσικά προϊόντα, να δεχτείτε πληρωμές από πολλαπλές πύλες πληρωμών, να διαχειριστείτε την απογραφή με ενσωματωμένα εργαλεία και πολλά άλλα. Επιπλέον, είναι εύκολο στην εγκατάσταση και την προσαρμογή.

minimal internet search symbol blue background 3d rendering

Domain Names .GR

Τα domain .GR είναι η νούμερο ένα επιλογή για όλες τις επιχειρήσεις, ιδιώτες και οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα. Σήμερα σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις έχουν το δικό τους domain με κατάληξη .GR για την προβολή του ονόματος τους των προϊόντων ή και των υπηρεσιών τους. Κατοχυρώστε λοιπόν σήμερα το όνομα σας με κατάληξη .gr πριν από τους ανταγωνιστές σας.