Facebook Ads

Facebook Promoted Posts

Ένας εύκολος τρόπος για να φθάσει σε περισσότερους ανθρώπους το μήνυμα σας. Το post σας (νέο προϊόν, υπηρεσία, διαγωνισμός, εκδήλωση ή προσφορά), θα εμφανιστεί στην κεντρική σελίδα του χρήστη, δηλαδή στη ροή ειδήσεων του Facebook, ανάμεσα στα τελευταία post των φίλων του, τα οποία και διαβάζει καθημερινά.

Αναπτύξτε το ακροατήριό σας

Η προώθηση του post σας αυξάνει την πιθανότητα οι άνθρωποι να δουν το μήνυμά σας μέσω της ροής ειδήσεων και φυσικά να ανταποκριθούν σε μια έκπτωση ή στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης αυξάνει την αναγνωσιμότητα σας και προβάλει αποτελεσματικά την επιχείρηση σας.

Αυξήστε την προβολή σας

Η εμφάνιση της δημοσίευσης σας σε περισσότερους χρήστες θα ενθαρρύνει τα like, τα σχόλια και το μοίρασμα του μηνύματος σας. Μάλιστα όταν οι νέοι χρήστες ασχολούνται με το μήνυμα σας, κάνοντας like, share ή comment, αυτόματα και οι φίλοι τους μπορούν να δουν το post σας στη ροή ειδήσεων τους, αυξάνοντας περαιτέρω την προβολή σας.

Διάρκεια Προβολής

Η διάρκεια ορίζεται σε μία ημέρα προβολής (24 ώρες) από την στιγμή καταχώρησης του post με δυνατότητα προκαθορισμένης επαναπροβολής του ίδιου μηνύματος ανά τακτά χρονικά.

Facebook Δυνατότητες στόχευσης

Για την καλύτερη δυνατή προβολή σας, μπορείτε να στοχεύσετε συγκεκριμένη περιοχή (π.χ. Αθήνα, Πειραιάς), ηλικιακή ζώνη (μεταξύ 18 και 65 ετών) καθώς και φύλο (Άνδρας ή/και Γυναίκα). Επίσης μπορείτε να προκαθορίσετε την ημέρα προβολής του μηνύματος σας.

Επιλογές Προβολής

Κάθε νέο μήνυμα προβολής περιλαμβάνει με την αρχική εγκατάσταση:

  • Επιλογές κοινού (ηλικία, φύλο, πόλεις και χώρες).
  • Επιλογή ημερομηνίας μεμονωμένης προβολής ή / και αριθμού καταχωρήσεων του μηνύματος ανά μήνα (π.χ. 1 φορά την εβδομάδα ανά μήνα)
  • Υπολογισμό έκτασης κοινού ανά εισαγωγή (εμφανίσεις σε άτομα ανά ημέρα προβολής)
  • Καθορισμό συγκεκριμένου κόστους ανά ημέρα προβολής.
  • Δημιουργία εικαστικού και κειμένου προβολής με έως και 140 χαρακτήρες.
  • Τελική ρύθμιση και καταχώρηση promoted post στην προκαθορισμένη ημερομηνία (ή ημερομηνίες).
  • Στατιστική ανάλυση της προβολής σας.

Σχετικά Άρθρα

google mail mobile application mobile phone screen

Οδηγίες Ρύθμισης e-mail στην εφαρμογή Gmail (Android, iPhone)

Για να ρυθμίσετε το λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο Gmail, παρακαλούμε όπως ακολουθείσετε τα παρακάτω βήματα. Ως παράδειγμα σας αναφέρουμε το info@todomainsas.gr όπου φυσικά στη θέση του todomainsas.gr θα βάλετε το δικό σας domain name.

gmail social network icon connecting system with other users technological background with code elements 3d

Google Workspace

Το πακέτο Google Workspace (γνωστό και ως Google Apps) διευκολύνει την επικοινωνία και συνεργασία με την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες σας και σας δίνει όλα τα εργαλεία για να έχετε online ένα προσωπικό site, το ημερολόγιο σας, το δικό σας email αλλά και τα έγραφα σας εύκολα και γρήγορα και πάνω από όλα δωρεάν με το δικό σας domain.

businessman formal wear signing contract prevent probability risks cyber security padlock hologram icons working desk

Δήλωση Απορρήτου

Η Vistoweb αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στο απόρρητο των στοιχείων των χρηστών του Internet και την ασφάλεια των επικοινωνιών. Στο πλαίσιο αυτό έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, ούτως ώστε να πληρούνται οι αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας.

smart contract data protection privacy policy concept man signing digital signature online business contract

Όροι Χρήσης Ιστότοπου

Εξερευνήστε τους όρους χρήσης της Vistoweb και μάθετε για τις προϋποθέσεις και τις κατευθυντήριες γραμμές που καθορίζουν την περιήγησή σας στον ιστότοπό και τις υπηρεσίες μας. Στη Vistoweb, διασφαλίζουμε την αξιοπιστία και τη νομιμότητα των ψηφιακών μας περιεχομένων.