Οδηγίες Χρήσης Backup

Δημιουργία Backup

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των στοιχείων του web site σας, συμπεριλαμβανομένων βάσεων και αλληλογραφίας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Μπείτε στο DirectAdmin με το username και την password που σας έχουμε δώσει
  2. Κάντε κλικ στο domain στο οποίο θέλετε να διαχειριστείτε αν έχετε περισσότερα από ένα (ειδάλλως πηγαίνετε στο επόμενο βήμα).
  3. Κάτω από το Your Account πατήστε στο Create/Restore Backups
  4. Επιλέγξτε τα στοιχεία που θέλετε να αποθηκεύσετε στο αρχείο backup (συνήθως όλα) και πατάτε στο σχετικό κουμπί της φόρμας Create Backup.
  5. Μετά από λίγη ώρα ένα αρχείο θα έχει εμφανιστεί στο drop down μενού από το οποίο μπορείτε να επαναφέρετε όσα επιλέξατε όπως ήταν στην προκαθορισμένη στιγμή.

Αποθήκευση Αρχείων Backup

Αφού ακολουθήσατε τη διαδικασία δημιουργίας backup, εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το αρχείο το οποίο αποθηκεύτηκε αυτόματα στο φάκελο με την αναφορά backups του ftp σας.

Επαναφορά Backup

Για να επαναφέρετε ένα παλαιότερο backup του web site σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Μπείτε στο DirectAdmin με το username και την password που σας έχουμε δώσει
  2. Κάντε κλικ στο domain στο οποίο θέλετε να διαχειριστείτε αν έχετε περισσότερα από ένα (ειδάλλως πηγαίνετε στο επόμενο βήμα).
  3. Κάτω από το Your Account πατήστε στο Create/Restore Backups
  4. Επιλέγξτε το αρχείο backup κάτω από το Select a File to Restore
  5. Επιλέξτε όλα ή μόνο αυτά τα στοιχεία που χρειάζεται πραγματικά να επαναφέρετε
  6. Πατήστε μία φορά το Restore και περιμένετε όση ώρα χρειαστεί χωρίς να πατήσετε δεύτερη φορά ή να αλλάξετε σελίδα.
  7. Μετά από λίγη ώρα η επαναφορά θα έχει ολοκληρωθεί.

Σχετικά Άρθρα

network 2402637 1280

Οδηγίες Χρήσης FTP

Τι είναι το FTP Το File Transfer Protocol (FTP), (ελληνικά: Πρωτόκολλο Μεταφοράς Αρχείων) είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο πρωτόκολλο σε δίκτυα τα οποία υποστηρίζουν το πρωτόκολλο

close up businessman pressing his finger screen digital tablet

Microsoft Office 365

Το Office 365 σάς προσφέρει πρόσβαση σχεδόν από οπουδήποτε στα εργαλεία του Microsoft Office που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε, καθώς και σε προηγμένες υπηρεσίες IT με εύκολη διαχείριση. Ολόκληρο το γραφείο σας στο cloud.

automated warehouse smart logistics center generative ai generative ai

DirectAdmin

Το DirectAdmin είναι το κέντρο ελέγχου του πακέτου φιλοξενίας σας και παρέχεται δωρεάν με όλα τα πακέτα φιλοξενίας της Vistoweb. Προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες διαχείρισης όλων των σχετικών υπηρεσιών όπως email, ftp, mysql, dns κτλ.

google mail mobile application mobile phone screen

Οδηγίες Ρύθμισης e-mail στην εφαρμογή Gmail (Android, iPhone)

Για να ρυθμίσετε το λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο Gmail, παρακαλούμε όπως ακολουθείσετε τα παρακάτω βήματα. Ως παράδειγμα σας αναφέρουμε το info@todomainsas.gr όπου φυσικά στη θέση του todomainsas.gr θα βάλετε το δικό σας domain name.